Intake bandcoaching

Na inschrijving bandcoaching of bandsupport ontvang je in het weekend van 8 en 9 september een uitnodiging met de tijd waarop je wordt verwacht op zondag 16 september.

Spannende dingen!

In mei, juni en juli komen er allemaal weer super vette events! Zorg dat je erbij bent want anders....is het echt heel erg als je het mist...

Lees verder en check de data!

Start Nieuwe ronde bandcoaching en bandsupport

Nieuwe ronde bandcoaching en bandsupport start in de week van 7 oktober.

De intake- gesprekken voor het nieuwe seizoen met bestaande bands en met nog samen te stellen bands vinden plaats op zondag 16 september. Na inschrijving krijg je een uitnodiging met de tijd waarop je wordt verwacht op 16 september. Je krijgt dan alle info en je kunt vragen stellen.

De bands worden samengesteld naar leeftijd, muziekstijl en ervaring.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe ronde van 10 sessies met optredens.

Meer weten? Stuur een mail naar info@r2p.nl of schrijf je in op de website van Ready To Play.

https://www.r2p.nl

Schrijf je in en we maken een afspraak!

Je ontvangt alle info tijdens de intake omtrent de mogelijheden voor optredens, pre-producties, productie advies, songwriting, arrangementen en nog veel meer. Je kunt je inschrijven via onderstaande link:

Leif de Leeuw nieuwe gitaardocent bij Ready To Play

Je kunt nu gitaarles in Den Haag krijgen van Sena Young Talent Guitar Award winnaar Leif de Leeuw.

Uitbreiding lesruimtes Ready To Play

Vanaf oktober heeft Ready To Play extra lesruimtes waardoor je het hele jaar door kunt instromen voor gitaarles drumles zangles songwriting basgitaarles combi-lessen en bandcoaching. In Den Haag hebben wij een drumschool waarbij de drumlessen in Musicon worden gegeven. De gitaarschool zit in Musicon en in het Haags Pop Centrum. Daarnaast worden er lessen gegeven op de Mallemolen in Den Haag.

Getoond worden 1 tot 5 van de 141

1

2

3

4

5

6

7

Volgende