Beyond The Moon opent Kaderock

Zaterdag 3 juni opent Kaderock traditiegetrouw met nieuw talent uit de stal van Ready To Play. Dit keer zal Beyond The Moon op het buitenpodium om 12:00 uur het festival ontluiken. Je moet er gewoon bij zijn!

Welke Songwriter laat zijn song horen op Parkpop?

Welke Singer Songwriter speelt op Parkpop met haar of zijn song? Stuur snel jouw song naar rick@r2p.nl en doe mee aan de finale op 8 juni in het HPC-cafe. De winnaar speelt op Parkpop....

Nieuw talent op Life I Live

Het Life I Live festival tijdens de Koningsnach presenteert in de Skooltainer nieuw talent, uit de stal van Ready To Play, waaronder de bands The Navigators en Beyond the Moon!

Deze twee bands zijn door de selectie gekomen en krijgen workshops plus fotoshoot aangeboden om zich voor te bereiden op de performance.

Koningsnach is dit jaar op woensdag 26 april.

Meer info volgt!

 

 

 

 

Start bandcoaching september

Start Bandcoaching! Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het nieuwe seizoen bandcoaching krijgt 2 september een mail met een uitnodiging voor het intake gesprek op zondag 11 september. Tot snel!

 

Start nieuw seizoen Ready To Play

Je kunt je nu inschrijven voor ZANGLES SONGWRITING DRUMLES BASLES GITAARLES DJ_WORKSHOP KEYBOARD/PIANOLES BANDSUPPORT BANDCOACHING MET HEEL VEEL OPTREDENS!

Getoond worden 11 tot 15 van de 143

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende