INSCHRIJVEN NIEUW SEIZOEN BANDCOACHING

Je kunt je weer inschrijven voor het nieuwe seizoen bandcoaching.

Wil jij in een band spelen?

Of heb je een band en wil je daarmee op een hoger niveau komen?

Meld je dan hier aan!!

- De intake gesprekken vinden plaats op 19 Februari.

- Eerste les is 5 Maart.

Mooz wint held zonder geweld!

Eerste werd Mooz Valentine tijdens wedstrijd Held zonder Geweld in het Paardcafe. In deze wedstrijd was de opdracht: 'maak een nummer wat te maken heeft met een van de onderwerpen zoals o.a. huiselijke geweld, loverboys ect'.

Nieuwe coach: Richie Bleijenberg

 

Richie Bleijenberg gaat les geven bij ons!

De ene keer behandelt hij bijna dierlijk woest zijn drums, alsof het een kwestie van leven of dood is. Dan, wanneer nodig, brengt hij met gevoel gecontroleerde grooves en strakke beats en weet hij zijn spel moeiteloos aan te passen aan iedere muziekstijl.In zijn sound weerklinkt zijn persoonlijkheid; ambitieus en vastberaden, oprecht en eerlijk. Richie Bleijenberg (1990),afgestudeerd aan de Herman Brood Academie in 2011, is hetslag drummer die zich het liefstprofileert als kameleon. Zijn werkzaamheden uit het verleden en heden bevestigen dit: zo speelde hij in de cross-over rap/rock formatie 'F', waarmee hij onder andere het voorprogramma van de Golden Earing in Ahoy en Heineken Music Hall heeft verzorgd. Met deze band won hij in 2007 ook drie Haagse Popprijzen voor beste live act, beste cd en meest veelbelovende talent.

 

 

EVENT: 15 jaar Ready to Play

Ben jij ooit betrokken geweest bij Ready To Play in de afgelopen 15 jaar? Wil je iedereen weer zien ruiken en proeven? Heb je zin om te proosten of om te jammen? Alles kan deze avond en alle remmen gaan los! We vieren ook meteen het 10-jarig jubileum van Rick Roomer Janneke Nijhuijs Marcellino Vishnudatt Remco Visker en zetten ze dan ook in een warm lichtje.....een avond vol verrassingen en legendarische ontmoetingen! Welkomstdrankje aanwezig....whoooooohoooooo....hoooooo....jaaaaaaa!

Getoond worden 16 tot 20 van de 143

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende