Uitbreiding lesruimtes Ready To Play

Vanaf oktober heeft Ready To Play extra lesruimtes waardoor je het hele jaar door kunt instromen voor gitaarles drumles zangles songwriting basgitaarles combi-lessen en bandcoaching. In Den Haag hebben wij een drumschool waarbij de drumlessen in Musicon worden gegeven. De gitaarschool zit in Musicon en in het Haags Pop Centrum. Daarnaast worden er lessen gegeven op de Mallemolen in Den Haag.

GITAARLES DEN HAAG:

Ready To Play biedt gitaarles aan in Den Haag in de omgeving van de Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Bohemen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, Wateringen en centrum van Den Haag.

 • Je leert de Muziek die je zelf leuk vindt. Je neemt je eigen muziek mee en kiezen we de nummers uit. Je bepaalt dus zelf wat je wilt leren maar natuurlijk geef ik je ook advies over wat jouw spel naar een hoger niveau zal brengen.
 •  Beginners worden zo snel mogelijk klaar gestoomd om in band te gaan spelen, met je cd's mee te kunnen spelen of zang te begeleiden. Praktisch gerichte lessen dus.
 • Daarnaast leer je  de skills die je nodig hebt voor Songwriting en/of improviseren. Je leert hoe je snel vette solo's kunt maken.
 • De meeste lessen zijn  individueel . Tenzij leerlingen graag samen willen. (max.2)
 • In het aantal af te spreken lessen krijg jij zeer praktisch gerichte tips.
 • Vooropleiding Muziekopleidingen HBO (Conservatorium)en MBO. Met leerlingen die zich willen voorbereiden op een beroepsopleiding voor popmuzikanten spreken wij een apart traject af.

Je krijgt les van David Gram, Younes Kadri, Johan Witt, Robin Brock, Rianne Walther, Rick Jillissen, Leif de Leeuw, Lino Vishnudatt of Michelle Alblas.

Zie ook Het Team

INSCHRIJVEN

Klik hier om je in te schrijven voor Gitaarles bij de gitaarschool van Ready To Play door het  inschrijfformulier in te vullen.


Prijzen en betalingswijze
De lessen betaal je aan het begin van de maand.

zie ook prijzen gitaarles

 

DRUMLES DEN HAAG

Ready to Play biedt drumles aan in Den Haag in de omgeving van de Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Bohemen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, Wateringen en centrum van Den Haag.

 

De coaches van Ready To Play staan bekend om hun passie, enthousiasme en ervaring.

      De lessen zijn er vooral op gericht om te leren spelen in een band.

 •  Je leert de muziek die je zelf leuk vindt. 
 •  Beginners worden zo snel mogelijk klaar gestoomd om in band te gaan spelen. Praktisch gerichte lessen dus.
 • Daarnaast leer je algemene technieken.
 • Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.
 • Je kunt individuele- of duolessen volgen.
 • Voor leerlingen die zich willen voorbereiden op een beroepsopleiding voor popmuzikanten, zoals conservatoria en mbo-muziekopleidingen spreken wij een apart traject af.

 Je krijgt les van:

Rick Roomer Jeroen van Leeuwen Rick Kuyper Tim Koning Richie Bleienberg of

Teun van Zoggel

INSCHRIJVEN

Klik hier om je in te schrijven voor drumles bij de drumschool school van Ready To Play door het  inschrijfformulier in te vullen.

Zie ook:

Team

Instrumentenmix


Prijzen en betalingswijze

Inschrijven

#drumlesdenhaag