Kitty Simons 

heeft de opleiding Docent Muziek aan het Rotterdams Conservatorium gevolgd. Haar hoofdinstrument was piano lichte muziek. Hierin kreeg zij les van Johan Clement en Martin Lekkerkerk. 

Op haar achtste begon Kitty met het volgen van pianoles. Na twee jaar vond ze het niet meer stoer en besloot zij dat het wel welletjes was. Ondanks de vele waarschuwingen uit haar omgeving dat ze er spijt van zou krijgen en dat het doodzonde was, zette zij haar zin door en stopte ze ermee.  

Na twee jaar begon het dan toch weer te kriebelen en besloot zij om weer op les te gaan. Uiteindelijk werd zij op haar zestiende aangenomen voor de vooropleiding van het Rotterdams Conservatorium, om vervolgens aangenomen te worden voor de bacheloropleiding Docent Muziek. Tijdens haar studie kreeg zij ook met veel plezier wekelijks zangles, waar zij veel heeft geleerd over stemgebruik en techniek. Zang was het favoriete bijvak! Op dit moment geeft zij muziekles op een middelbare school, workshops kinderpop, instrumentale lessen en is ze coach van verschillende projecten.

Inschrijven

Terug naar het team