Younes Kadri

Al op zeer jonge leeftijd was duidelijk dat muziek een grote rol in zijn leven zou spelen. Als kleuter luisterde Younes al veel naar de muziek van zijn opa, die viool en orgel speelde. Younes speelde toen al muziek na op gehoor.


Op 11 jarige leeftijd  kwam Younes in contact met de gitaar en besloot lessen te volgen.
Na een aantal jaar gitaar te hebben gespeeld in verschillende bandjes werd duidelijk dat Younes verder wilde in de muziekwereld.
Hij verwisselde het VWO voor de HAVO voor muziek en dans in Rotterdam waar hij de vooropleiding conservatorium kon combineren met het behalen van een diploma.
Op het HMD heeft Younes zijn muziek kennis verbreed en kreeg hij naast Rock ook interesse in Jazz, Funk, Blues en Latin.
Na het behalen van het diploma en een geslaagde auditie werd Younes in 2008 aangenomen op het Rotterdams Conservatorium.
Younes kreeg daar les van o.a. Leendert Haaksma, Martijn van Agt, Age Kat en Menno Gootjes. In 2012 is Younes afgestudeerd met een 9.

Op het moment is Younes een veel gevraagd sessie/studio muzikant, liedjes schrijver en heeft hij eigen projecten. Aantal van deze projecten zijn:


Younes heeft ook altijd al passie gehad om kennis over te dragen en is sinds 2009 werkzaam bij Ready 2 Play!

Younes geeft gitaarles bij ons.

Zou je van hem graag les willen? Schrijf je dan hier in!

 

 

Terug naar

HET TEAM