Dinaira Scheffers

Dinaira Scheffers is een zangeres met een karakteristiek warm geluid en weet luisteraars in te palmen met haar appereance.

Nadat ze was afgestudeerd bij het conservatorium in Rotterdam, heeft zij voor 2 jaar lang als kluizenaar geleefd in haar kleine studio en is begonnen met het produceren van een plaat voor haar band AAPNOOTMIES. In die 2 jaar heeft ze haar conservatorium kennis kunnen toepassen en geleerd om van vladders complete nummers te maken. Hierdoor herkend ze valkuilen en tips & tricks om nummers naar de hand te zetten.


Toen Dinaira Scheffers 12 jaar was, kwam ze terecht in diverse popbandjes waar ze verschillende instrumenten konden bespelen. Hoe gaaf alle instrumenten ook waren, zingen was iets waar ze zich het beste mee kon uiten. Ze bleef zich ontwikkelen en is met volle ambitie aangenomen bij het Conservatorium genaamd Codarts in Rotterdam. 4 jaar lang had ze het voorrecht om haar vocale capaciteiten te ontwikkelen d.m.v diverse zangmethodes zoals CVT en EVTS. Met die kennis probeert ze als uitvoerend muzikant en docente haar liefde voor muziek over te brengen aan leerlingen. Van jong naar oud en beginner naar gevorderde. De lessen worden gegoten in een vorm waarin jij dat zou willen.

Dinaira gaat in 't voorjaar van 2016 een debuutplaat uitbrengen met AAPNOOTMIES en heeft ter voorbereiding de band DI-RECT mogen supporten. Ga naar de site (www.aapnootmiesband.nl) en neem een kijkje!


Dinaira geeft zangles bij ons.

Zou je van haar graag les willen? Schrijf je dan hier in!

 

 

Terug naar

HET TEAM