Michelle Alblas

 

 

Michelle Alblas: Singer Songwriter Gitaarlessen Zanglessen Bandcoaching Den Haag

Door middel van haar liedjes probeert Michelle soms ongrijpbare emoties tastbaar te maken. Haar grote bezigheid is zowel tekst als de muzikale begeleiding volledig op elkaar aan te laten sluiten. Met haar opkomende band Finn is dat een succes gebleken. In de zomer van 2014 gaan zij een EP opnemen die in oktober gereleased zal worden.


Op haar 13e begon Michelle met gitaarles en schreef ze haar eerste liedje. Het begon met 'Your so handsome, your eyes are blue. Let me be your girlfriend because I love you.'
Trots als een kind liet zij haar liedjes horen op open podium avonden op school en is het schrijven haar nooit gaan vervelen. Toen Michelle haar HAVO afmaakte werd het al gauw duidelijk dat muziek het enige was waar zij zich in thuis voelde en zodoende deed zij op 17 jarige leeftijd auditie voor de opleiding Singer Songwriting aan het Conservatorium.

Door de vele jaren ervaring met liedjes schrijven weet zij nu goed om te gaan met blokkades en is ze specialist in het verwoorden van gevoelens en het opwekken van inspiratie.


Luisteren naar Michelle's band Finn kan hier:
https://www.youtube.com/watch?v=Ey7Q9toJyoE&feature=youtu.be

Michelle Alblas studeert in 2015 af als Songwriter aan het conservatorium van Rotterdam. Ze volgde lessen van oa Martijn van Agt en Tjeerd van Zanen.

In haar school periode heeft ze daarnaast veel zanglessen gehad van oa Harjo Pasveer en Simone Roerade.

Met gitaar en pianoles als bijvak en een minor educatie is haar opleiding bijna afgerond.

 Inschrijven

Terug naar het team