Roos Ten Hoorn

Roos is nu actief als frontvrouw van HERS, een band met eigen songs die zij in 2016 heeft opgericht. Roos schrijft soulvolle popnummers met een elektronisch randje en probeert samen met haar band iets unieks neer te zetten in Den Haag. Ook is zij actief in verschillende coverbands zoals "The Acousticurls" waarin zij zingt en cajon en gitaar speelt.

 

In haar lessen staat input van de leerling centraal, maar ook het ervaren van de muziek is belangrijk. Roos zorgt ervoor dat creativiteit en muzikaliteit voorop staan en zal op elk vlak het uiterste uit de leerling halen, ongeacht  leeftijd of niveau.

 

Roos is in haar middelbare schooltijd in aanraking gekomen met muziek. Door in verschillende bands diverse instrumenten te bespelen vond zij een manier om zich te uiten. Zo schreef ze voor haar profielwerkstuk een album met eigen composities.

  

Gedurende haar studieperiode vindt ze haar weg als musicus, songwriter, arrangeur, maar ook als pedagoog. Roos heeft in korte tijd veel gedoceerd en workshops gegeven en vervolgt haar passie van het lesgeven en coachen nu bij Ready to Play, naast het muzikantenleven uiteraard.