POPSTAR FOR ONE DAY

 

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor je vrijgezellenfeest? Dan ben je hier aan het goede adres.

Geen suffe high tea of keramiek beschilderen maar samen *rocken* op het podium!

Voor deze dag is jouw groep de popband, zonder dat je van te voren iets hoeft te kunnen op een instrument!

In deze workshop leer je in razend tempo met veel humor de basis van gitaar, bas, drums, keyboard of zang. Ontvangst is aan de bar.

Dan volgt een korte uitleg waarna het gezelschap wordt opgesplitst in groepjes. De bandleden bereiden samen een favoriet nummer voor.

Na les & lol in de compleet ingerichte oefenruimte geeft iedere band een spetterend optreden. Bovendien wordt alles opgenomen op DVD. Een vrijgezellenfeest om niet te vergeten.

 

DE WORKSHOP

Bij ontvangst maken alle deelnemers kennis met de bandcoaches en diverse instrumenten door middel van een korte demonstratie. Wanneer iedereen zijn favoriete rol als zanger(es), drummer, (bas)gitarist of toetsenist gekozen heeft, worden bands samengesteld.

Samenwerking


Iedere band duikt vervolgens samen met een bandcoach de oefenruimte in en gaat gezamenlijk aan de slag om een bekend nummer uit de top 100 aller tijden in te studeren.

Presentatie


Zodra elke bands rijp is voor het podium, is het tijd voor de feestelijke eindpresentatie: een spetterend live optreden voor elkaar!

 

DVD-opname

De show wordt tevens vastgelegd op dvd, om alles thuis of op werk nog een keer te kunnen beleven. Met een foto van de groep op het dvd-label.

 

Offerte en prijzen
De prijs per persoon is circa: 45 euro (incl. DVD-opname) afhankelijk van de groepsgrootte.Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Locaties
De workshops kunnen zowel in Den Haag als in Amsterdam worden gegeven.

Info, offerte en/of aanmelding


Enthousiast geworden? Meld je hier aan.